Miért hasznos?


A HÁZ-HOZ FERTŐPART kiadvány a városainkban elérhető házhozszállítással foglakozó cégek kínálatát tartalmazza, ezért a Fertő-partiaknak egyszerű és kényelmes lehetőséget biztosít, ha pizzát, meleg szendvicset és egyéb ételeket szeretnének rendelni.


Ebből fakadóan a kiadvány, és természetesen benne az Ön hirdetése hosszú ideig a lehetséges vásárlóinak közelében marad. A reklám hatékonysága kiemelkedő, hiszen rendelés közben az étlapot vagy árlistát böngészve az Ön hirdetése is rendszeresen a vásárlók szeme elé kerül. Immáron 19. éve vagyunk jelen a Fertőparton, az emberek többsége már ismeri a kiadványunkat.


Hirdetését rendkívül kedvezményes áron az összes, azaz kb.: 5.000 Fertő-parti (pontosabban: Fertőd, Fertőszentmiklós, Fertőszéplak, Sarród, Petőháza, Fertőendréd) településeinek összes postaládájába eljuttatjuk a Magyar Posta segítségével.


Továbbá a fogyasztók, a házhoz-szállítós helyeken és az üzletekben (egyszeri terítéssel) folyamatosan hozzájuthatnak a kiadványunkhoz. Azaz így összesen 6.500 -as példányszámban jelenik meg az újságunk!


A HÁZ-HOZ FERTŐPART kiadvány legfontosabb előnyei:


* Az alapár a hirdetés méretétől és elhelyezésétől függően változhat.


Miért válasszon bennünket? A válasz egyszerű: Immáron 19. alkalommal jelenik meg újságunk a Fertő-parton, mely az évek alatt több száz elégedett hirdetővel rendelkezik. Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.


Mindenben az Ön rendelkezésére állunk: legyen bármilyen jellegű kérdése vagy kérése, forduljon hozzánk bizalommal!


A HÁZ-HOZ FERTŐPART kiadója: DM TRADE 2002 Kft.

Báthori Mátyás Gábor, Csiszár Alexa és Csiszár Szimonetta