Jogi nyilatkozat

HÁZ-HOZ Fertőpart (Creative Commons)

Mivel a hirdetésekben megjelenő adatok és a felhasznált képi elemek a hirdetőktől származnak, ezért azok valóságtartalmáért és / vagy jogtisztaságáért a kiadó nem vállal felelősséget!


Jogi nyilatkozat

Az oldalon található anyagok- saját szerzemények. Ha valamit fel szeretnél belőle használni nem tiltom meg, azonban forrásként a haz-hoz.info -t jelöld meg… Kivéve: A CC képek, valamint hirdetők által beküldött és megszerkesztett hirdetések.

A weboldalon található hirdetéstervek szerzői jogai a DM TRADE 2002 Kft.-t és az Always Better Marketing-et illetik, amelyeket Báthori Mátyás Gábor szabadúszóként, projekt alapú megbízások révén készített. Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása a creative commons licensz alapján a forrás megjelölésével lehetséges… A honlap designjának, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak a szerzője szintén Báthori Mátyás Gábor.

A www.haz-hoz.info főoldalára mutató linket bárki, elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon. Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.


Adatvédelmi rendelkezések

A haz-hoz.info (A Fertőpart legrégebbi házhozszállítási telefonkönyve – Minden egy helyen!) tiszteletben tartja weboldala látogatóinak a személyes adatok védelmére vonatkozó jogait, és kizárólag az adatkezelésre, adatfelhasználásra (annak módja, célja, időtartama, az adatok megismerésére jogosultak köre) vonatkozó tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni.

Bővebben >>>


Külső hivatkozások

A weboldal számos Creative Commons tartalmat használ, így azok a Creative Commons tartalmaknak megfelelően újrahasznosíthatók, sokszorosíthatók. Ezen tartalmak egy jelentős része a http://www.pixabay.com weboldalról származik.


Kereső

Keress több mint "1184" hirdetés között!Nézd meg ezeket isLótusz Gyerek és Felnőtt Ruha

9444 Fertőszentmiklós, Agghegy u. 8.


+36 30 411 4456


Bővebben

Oázis Szépségszalon

9444 Fertőszentmiklós, Soproni. u. 22.


+36 70 285 0733


Bővebben