Már 19 éves a HÁZ-HOZ Fertőpart 

Az újság, amit a térségben élők ismerősként köszöntenek minden évben, egy pizzéria szórólapjaként indult, mostanra pedig egy 40 oldalas füzetté nőtte ki magát.

Az édesanyám (Bencze Ilona) ötlete alapján indult a kiadvány. Félbe hajtottunk két A/4-es oldalt, rajta fekete és kék színnel az információk – valahogy így nézett ki az újság eleinte, amit egy családi fenntartású pizzéria étlapos szóróanyagaként terjesztettünk.

Csak a közeli ismerősök hirdetéseit tettük közzé, de a visszajelzések megleptek bennünket. Hamar kiderült, hogy ez alapján tájékozódnak a Fertődiek. A következő években egyre tudatosabbá vált az – akkor még inkább szórólap – elkészítése és rövidesen füzet lett a lapokból. Az emberek megszerették a kiadványt és tényleg sokan megtartják legalább a következő megjelenésig. Gyakran pizzát rendelnek belőle, vagy ami a helyi vállalkozók számára fontos: egyfajta szaknévsorként kezdték el használni.

 

A 19. HÁZ-HOZ újság szórólapja.

 


Tulajdonképpen ez az újság lényege: mindig ott van az asztalon, például a telefon mellett, ezért a hirdetések folyamatosan szem előtt vannak. A vállalkozók arról számolnak be, hogy sokan hivatkoznak az újságunkra, amikor betérnek hozzájuk vagy megrendelik valamely szolgáltatásukat. Partnereink hirdetése nem csak a lapban, hanem felár nélkül az interneten is megjelenik. Ez szintén egy nagyszerû lehetõség azoknak a kisvállalkozóknak, akik nem akarnak egy-egy honlap elkészítésére több tízezer vagy akár több százezer forintot kifizetni.

A HÁZ-HOZ sikerét mutatja továbbá az is, hogy a 18 év alatt volt már példa soproni, nagycenki, mosonmagyaróvári és kőszegi megjelenésre is. Legyen része a hagyománynak és hirdessen nálunk jövõre is! Vállalkozásához töretlen sikert és rengeteg új ötletet kívánok!

Üdvözlettel és köszönettel: Báthori Mátyás Gábor
A HÁZ-HOZ újságok főszerkesztője


 Vissza az aktualitásokhoz!